Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Hymnnn, rozmyślanie nad stworzeniem bota ;(

zapiekany147

Bot do tibi  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy tworzy? bota ?

• Tak
      50
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was małe pytanie, a mianowicie jestem w stanie napisać bota do tibi coś w stylu TA, oczywiście bot byłby nie wykrywalny tylko tutaj znajduje się mały problęm owy bot nie działał by na zminimalizowanej tibi. I tutaj moje pytanie jak myślicie czy jakieś osoby skusiły by się na kożystanie z darmowego, w 100% bezpłatnego i niewykrywalnego bota który nie działa na zminimalizowanej tibi? jezeli będzie 20+ odpowiedzi na TAK to zacznę go tworzyć(tzn. trochę mam juz napisane) Chyba że może wolicie abym napisał bota także nie wykrywalnego darmowego ale na wersję flash tyle że również nie działał by na zminimalizowanej

Opublikowano

n to już mam małe podstawy aby go rozwijać tylko bałem sie tej starty czasu gdyż stwierdziłem że nikt by nie chciał kożystać z takiego bota. Zaczynam od jutra ;)

Maikietyn tutaj mały poradnik dla Cb:

1.wejdź na tibia.com

2.zaloguj się

3.Join Beta

4.obok nicku postaci będzie pisało Play kliknij

Opublikowano

Mam pytanie czy będzie to pod każdą tibie czy tylko już od aktualnej wersji i czy będą jakieś aktualizacje jak wyjdzie nowa wersja tibi ?

sygna1.png

Opublikowano

a nie dało by rady przekonwertowac Elfbota pod 9.63 ?

a dasz mi source tego bota? Tak właśnie myślałem. Elfbot skończył się, gdy jego twórcy zrezygnowali z projektu. Jeżeli chcesz coś bardzo podobnego do elfa, to skorzystaj z innych produktów od NG.

Widziałem jeszcze gdzieś wcześniej pytanie dot. wersji bota i aktualizacji - skoro bot jest napisany pod flasha, to chyba oczywiste, że będzie działać tylko na najnowszej wersji tibi. Dlaczego? A no dlatego, że tylko ów Tibia ma wersje flash (przeglądarkową). Co do aktualizacji, to zapewne wszystko zależy od autora projektu. Na bank będą potrzebne, ale czy autor je wypuści? Nie wiem.

Nie jestem nawet pewien czy ten bot w ogóle powstanie. No ale mimo wszystko - życzę powodzenia.

Opublikowano

Heh będaą aktualizacje do bota, oczywiscie mbot sam się automatycznie będzie aktualizowal a co do ss bota to zaraz dodam jedno

Aktualizacje będą robione w ciągu 24h po updape tibi, ss:

gwnezdjbota.png

Opublikowano

"updape" Popraw ;p Na ss'ie jest FlaszkoBot, a napisałeś ''mbot'' to jaka będzie nazwa? ;)

A i czy bot będzie działał na zminimalizowanej Tibii, np. bocik będzie latał, a ja sobie będę grał w cs'a? :D

surprise motherfucker

Opublikowano

Ciebie naprawdę porypało xD

W miesiąc chcesz napisać bota w Au3 jak w kilka miesięcy w C++ nie da rady.

Pompa ;D

Jak chcesz napisać do chuja pana cavebota targeting i healera bez Nomada ?

Ps. Jak to powiedziałem Dublerowi "Ta i frytki do tego od Dublera" xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...